Öğrenci Apartı Nedir?

Written By blogyazari on 18 Ocak 2016 Pazartesi | 05:23:00

Öğrenci apartı nedir?


Öğrenci Apartı Nedir?

Genel olarak 1,2,3,4,6 kişilik, dayalı döşeli odalara sahip,  içerisinde mutfağı,banyosu,buzdolabı v.b. eşyaları olan daire tipi yurtlardır. Apart öğrenci evlerini yurt içinde daire gibi düşünebilirsiniz. Ancak ne ev gibidir ne de tam olarak yurt gibidir. Sıcak suyu, asansörü,çamaşırhanesi bulunur. Özel güvenlik görevlisi ve güvenlik kameraları bulunur. Sosyal tesisi bulunur. İnternet hizmeti ücretsiz verilir.

Apartların genel temizliğini,oda temizliğini apart kendisi yapar. Öğrenci apartları özellikle yemek yapmak için mutfağının olması,kilitleyebileceğiniz bir giriş kapısı olması gibi özelliklerle yurtlardan ayrılır.Apartlar genelde üniversiteye yakın yerlerde konuşlanmışlardır.Öğrenci apartları birbirlerine göre farklı hizmetler verebilir.İyi araştırılmalıdır.

Üniversiteye yeni başlayan öğrenciler çevrelerini ve arkadaşlarını tanımak adına hemen eve çıkmamalı, öncesinde bir süre öğrenci apartlarında,öğrenci yurtlarında kalmalıdırlar. Üniversite öğrencilerine hizmet veren apart seçerken iyi araştırılmalı, verilen hizmetler karşılaştırılmalıdır. 

0 yorum:

Yorum Gönder